Nieuwe editor voor uw website: Webnode 2.0

9.5.2016

LogoWe zijn blij om Webnode 2.0 te introduceren, de nieuwe en verbeterde versie van onze website builder. Na meer dan twee jaar hard en toegewijd werk van ons team van developers en designers, kunnen we eindelijk onze eenvoudige en intuïtieve tool voorstellen om u te helpen uw eigen website te maken.

 

 

 

 

Wat heeft Webnode 2.0 te bieden?

  • Moderne design sjablonen al geoptimaliseerd voor alle apparaten: pc’s, laptops, mobiele telefoons en tablets
  • Bedrijfspecifieke inhoud voor alle soorten websites
  • Eenvoudige en intuïtieve editor met de eenvoudigste-interface ooit

Hoe zien Webnode 2.0 websites eruit?

U kunt kiezen uit tientallen mooie responsieve sjablonen, elk voorbereid voor een bepaald gebied van het bedrijfsleven. Laat uzelf inspireren door de eerste websites onze gebruikers hebben gemaakt (u kunt op de afbeelding klikken en bladeren door de website).

videograaf

Videograaf-nederland.nl

spark-magazine-small

Spark-magazine.com

Hoe werkt het? Het is erg gemakkelijk!

Webnode 2.0 is er voor iedereen wie een eigen website wilt maken, maar heeft geen ervaring in webdesign. Alles wat men nodig heeft is een computer met internetverbinding en een vrije middag. Nu kan iedereen een eigen website maken!

inhoud-toevoegen

Waarom zitten er enkele functies niet bij? Ze werkten toch in Webnode 1!

Wij ontwikkelen en voegen voortdurend nieuwe functies en eigenschappen toe aan de nieuwe editor. Eerst en vooral willen we graag weten wat het meest nuttig is voor u, onze gebruikers. Wij zullen alle updates aankondigen, dus neem regelmatig een kijkje!

Zijn er webshops in Webnode 2.0?

Webshops  kunnen nog steeds gemaakt worden in de oorspronkelijke Webnode editor. De nieuwe editor voor webshops zal later uitgewerkt worden.

Zijn er verschillen in prijzen?

Webnode 2.0 is een gloednieuw product, daarom is de structuur van de Premium diensten en hun prijsstelling een beetje anders. Mocht u uw Premium diensten of domein willen verplaatsen van de website die u al bij Webnode hebt naar een Webnode 2.0 project, neem dan contact op met onze klantenservice op elk moment.

Webnode 2.0 en het team toegewijd om te helpen

Webnode 2.0 is niet alleen een hulpmiddel dat u helpt verbazingwekkende websites te maken, maar ook een internationale gemeenschap van nuttige en goed geïnformeerde mensen die bereid zijn om uw wensen te vervullen. Aarzel niet om contact met ons op elk moment, dag of nacht, op te nemen en we zullen graag grondig uw vragen beantwoorden.

 

Hebt u al nieuwe Webnode 2.0 geprobeerd? Deel uw ervaring met onze lezers.